FIRST E MEDIA

 
 
 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

NEW ALBUM "ZEITGEIST" OUT NOW! NEW ALBUM RELEASED IN JUNE 2016. ONLY 10 EURO'S. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

First E heeft in juli 2014 een nieuw album uitgebracht: "The other side of Eden".  Eén nummer van de cd is te horen en te zien in de videoclip ‘Sujet’. 'Sujet' behaalde de nummer 3 positie in de Indie Chart. De daaropvolgende single 'Zero Gravity' was goed voor de nummer 1 positie in de Indie Chart. Het album is hier te beluisteren The other side of Eden  of hier
album 'The other side of Eden' by FIRST E

Het album is fysiek verkrijgbaar in mooi digipack voor € 10,00. Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 album "The Other Side Of Eden".


Recensie Musiczine "The Other Side Of Eden"

De Nederlandse indieband First E zijn toe aan hun tweede album ; trippy melodieën en synth klanklandschappen sieren de plaat.Het respectvolle Archive en de wave van Echo & The Bunnymen zijn hier de voornaamste invloeden. De eerste nummers als “Brief encounter”, “Zero gravity” baden in dit (mystiek) sfeertje.Iets verderop klinkt de band wat directer , compacter en regeren poptunes. Op die manier hebben we een uiterst gevarieerd album.Deze Nederlandse band zoekt zich een plaatsje in de popscene en houden we zeer zeker in het oog.